3. Deze presentatie verklaart ook niet hoe het leven op aarde ontstond. De presentatie verklaart wel dat evolutie technisch niet mogelijk is. En dus niet heeft plaatsgevonden.
4. Aantonen dat evolutie technisch onmogelijk is. Dat is niet het probleem. Probleem is dat de meeste wetenschappers de feiten niet onder ogen willen zien.
5. Feiten zijn soms vervelend. Dan moeten we ons ongelijk toegeven. En van mening veranderen! Hierna vier beroemde voorbeelden.
6. Voorbeeld 1 In 1633 werd Galilei Galileo (1564-1642) gevangen gezet in Rome. Reden? Hij beweerde dat de aarde rond was.
7. Voorbeeld 2 In 1348 ontdekte een zekere dokter Balavignus dat ongedierte de pest op mensen overbracht. Dat was en is geheel juist. Maar het stadsbestuur van Straatsburg had geen interesse. Als ‘dank’ werd de dokter extreem gefolterd .
8. Voorbeeld 3 In 1944 wist Generaal Montgomery dat er bij Arnhem twee Duitse panzerdivisies lagen. Panzers zijn veel te sterk voor parachutisten. Toch stuurde hij 30.000 parachutisten! De operatie ‘Market Garden’ werd een groot fiasco. Duizenden sneuvelden .
9. Voorbeeld 4 In 1844 ontdekte dokter Semmelweiz dat veel meer patienten een operatie overleefden als artsen …. hun handen wasten. Wat deden zijn collega’s? Ze bespotten hem. Het ziekenhuis ontsloeg de dokter zo snel het kon.
10. Ben jij wel bereid om objectief naar de feiten te kijken? Ook als die het ongelijk bewijzen van Darwin? Weet je het zeker? Dan volgen nu tien feiten waarom evolutie technisch onmogelijk is. Vooraf de evolutietheorie.
11. De Evolutietheorie: ‘ Met een knal ontstond het universum. Daarna ontstond op aarde door toeval een eencellig diertje. In miljarden jaren ontwikkelde zich dat tot alle vormen van leven.’
12. FEIT 1 De Wet van de Thermodynamica Een ijzeren wet uit de natuurkunde. Geen uitzonderingen. Elke wetenschapper erkent deze wet. Het zegt: ‘Elk systeem dat aan zichzelf wordt overgelaten vervalt tot wanorde.’ (uit wanorde kan geen orde ontstaan)
13. Voorbeelden Gas kan je nooit meer terugstoppen in de gaskraan. Meng water van 10 en 90 graden. Kan je nooit meer terugscheiden in 10 en 90 graden. Een eiwit en eigeel kan je nooit meer terugklutsen tot een ei.
14. Darwin stelt: ‘Uit dode materie ontstond de allereerste cel.’ Uit wanorde zou dus orde zijn ontstaan. Dat is zoiets als eigeel en eiwit terugklutsen tot een ei. Dat kan niet. Zonder die eerste cel geen evolutie. De ‘Natuurwet van de Thermodynamica’ is duidelijk. Evolutie heeft nooit plaatsgevonden.
15. FEIT 2 Een scheikunde lab in een keverlijfje Het Bombardeerkevertje is niet zeldzaam Het heeft wel een unieke verdediging. Het schiet vloeistof in de lucht. Dat verandert in een prikkelende wolk. Zo kan het vluchten van zijn belagers.
16. Daarvoor beschikt het over een ingenieus systeem: 1. Klieren die vier complexe stoffen aanmaken. 2. Bewaar- en verbrandingskamer voor die stoffen. 3. Spieren, richtpijpjes en een richtinstinct. Darwin stelt: ‘Het kevertje heeft dat systeem zelf ontwikkeld. en heeft daar miljoenen jaren over gedaan.’
17. Maar zonder verdediging zou het zijn opgegeten. Hoe kon het dan miljoenen jaren evolutie overleven? En hoe kwam het kevertje aan het idee voor dat wolkje? Hoe kwam het aan de kennis? En hoe kon het alles tegelijk ontwikkelen? Het kevertje kan daarom nooit zijn geëvolueerd. Er bestaan duizenden van dergelijke diertjes. Evolutie heeft nooit plaatsgevonden .
18. FEIT 3 Eens een aap, altijd een aap! Darwin stelt dat de mens uit de aap voortkomt. Maar stel je selecteert telkens de meest intelligente apen. Je laat die paren. Krijg je dan uiteindelijk een mens? Elke nakomeling zal nog steeds een aap zijn. Geen evolutie dus.
19. Natuurlijk, er zijn schedels gevonden van mensapen. Zoals de Neanderthalers. Die hebben dus gewoon bestaan. De verklaring voor deze mensapen is eenvoudig. Het zijn waarschijnlijk kruisingen tussen mensen en apen. Geen voorlopers. Trieste nakomelingen van de mens!
20. Kruisingen zijn niet zo bijzonder. Neem bijvoorbeeld de kruising tussen een paard en een ezel, de muilezel! Een muilezel kan zich trouwens niet voortplanten. Degeneratie komt vaak voor bij kruisingen. De mensaap is waarschijnlijk een trieste kruising. Zeker geen bewijs van evolutie.
21. FEIT 4 Niets kan zichzelf maken. Dan zou het er immers al zijn voordat het gemaakt is. Dat kan natuurlijk niet. Evolutie is technisch onmogelijk.
23. Toch blijft men hardnekkig voorlopers zoeken. Een vis, de ‘Coelacanthus’, gold jaren als zo een voorloper. Maar wat bleek? Het zwemt vrolijk rond in de zee bij Madagascar. En wordt gewoon verkocht op de markt in Afrika. Met zoveel fossielen is de conclusie onvermijdelijk. Darwin’s evolutie heeft nooit plaatsgevonden.
24. FEIT 6 Darwin’s evolutie komt tijd te kort Op de maan en aarde valt ruimtestof. Dat is een feit. Veel wetenschappers denken dat maan en aarde 5 miljard jaar oud zijn. Dus op de maan ligt een dikke laag stof, dacht men. In 1969 zou de mens voor het eerst op de maan landen. De maanlander kreeg daarom platte steunen. Tegen wegzakken in dat stof.
25. Kijk nu goed naar deze foto van de eerste mens op de maan.
26. Zie je diepte van de voetafdrukken? Nauwelijks meer dan een centimeter ruimtestof. Een hele jonge maan dus. Op aarde valt per jaar 0,000001 centimeter stof. Even rekenen. Maan en aarde zijn dan hooguit 1 miljoen jaar oud. Darwin’s evolutie kostte ‘vele miljarden jaren’. Zijn evolutie komt 4.999.000.000 jaar tekort.
27. Over de maan valt meer te zeggen. Het straalt warmte uit en er doen zich bevingen voor. Het heeft dus een vloeibare kern. Maar het is erg klein. En koelt dus snel af. Na 5 miljard jaar had het afgekoeld moeten zijn. Duidelijk een bewijs van een jonge maan en aarde. Mogelijk nog jonger dan 1 miljoen jaar. Geen tijd voor evolutie.
28. FEIT 8 Ook fossielen bewijzen dat de aarde jong is. Fossielen ontstaan alleen als planten of dieren zeer snel bedekt worden met luchtdicht materiaal. Aardig is onderstaand fossiel van een vis. Nog bezig met zijn maaltijd.
29. In de wereld zijn veel fossiele bomen gevonden die dwars door steenkoollagen steken. Hieronder zo een boom. Deze staat zelfs op zijn kop!
30. S teenkool ontstaat langzaam, zegt Darwin. Dat is onjuist. Het boomdeel boven de grond zou dan zijn verrot. En niet gefossiliseerd. Geldt ook voor grote dinosauriërs. Dood op de grond minstens een paar meter hoog. Stel ze zouden langzaam zijn bedekt. Dan was het grote dier gewoon verrot. Toch hebben we fossielen van deze giganten.
31. Natuurlijk claimen wetenschappers dat ze fossiele voorlopers gevonden hebben. Maar dat zijn volledig ‘ontwikkelde’ dieren die gewoon zijn uitgestorven. Zoals zoveel soorten. De fossielen bewijzen het. De aardlagen zijn snel ontstaan. Bewijs van een heel jonge aarde. Geen tijd voor evolutie.
34. De bacterie heeft zweephaartjes. Die werken als de schroef van een schip. Zo komt het vooruit. Elk haartje ligt los in de celwand. En zit vast aan een heus bio-electrisch motortje. Onderstaand de uiterst complexe bouw.
36. FEIT 10 Hoezo evolutie? Evolutie betekent een geleidelijke ontwikkeling Maar het heelal ontstond met een knal, zegt Darwin. Zo een knal is dus zeker geen evolutie. En een verklaring voor die knal geeft Darwin niet. Alle geleerden zijn het wel eens over de knal. Opvallend. Maar evolutie? Nee, dacht het niet!
37. Tot slot Dat waren ze. Slechts tien van de vele feiten waarom evolutie technisch onmogelijk is. Durf jij deze feiten te erkennen?
38. De wetenschapper Cohen schreef: ‘ De evolutietheorie is misschien wel de ergste misser ooit in de wetenschap.’ Meer weten? Aanrader is het boekje ‘Evolutie, een ei zonder kip’ van drs. B. Hobrink (ISBN 90-6067-338-7) Maar de vraag blijft:
39. Waar komt het leven dán vandaan? Het antwoord: De oorsprong van het leven is niets minder dan een onbevattelijk mysterie! Draaglijk voor de een. Ondraaglijk voor de ander. - EINDE -