2. CaracterÃstiques del projecteEs basa en l’aprenentatge en cercles concèntrics que fonamenta la resta d’accions organitzatives i pedagògiques de l’escola.
6. Estratègies d’actuacióDonar a conèixer les lÃnies d’actuació priorità ries de l’escola en el context actual de canvi pedagògic.
7. Establir nous cercles concèntrics de participació per avançar en la creació de xarxes d’aprenentatge, tot generant sinèrgies a partir de diferents graus d’implicació.CERCLES D’APRENENTATGE
10. Una pedra rebota sobre les aigües calmes de l’estany. Qui no ha jugat a llançar pedres planes sobre un llac? És un espectacle fantà stic! La mà gia subtil d’aquest fenòmen desvetlla la nostra admiració infantil i sempre ens deixa meravellats i amb la boca oberta. És genial!
14. I si dues pedres s’enfronten?Les aigües han tornat a recuperar la calma. De sobte, una petita pedra llançada sense força provoca una subtil onada circular que rà pidament es propaga per tota la superfÃcie.
18. Si escoltematentament la idea de l’altrepodremveure la confluènciad’idees. El celnocturnpot ser d’unblauennegrit o d’unnegreblavós.López Vicente, P. (2008). Espaisd’aprenentatge. Idees, estratègies i reflexions. Barcelona: Minyons Escoltes i GuiesSant Jordi de Catalunya.
19. LES VISIONS COMPLEMENTÀRIES ENS APROPEN MÉS A LA REALITAT O A UNA PERCEPCIÓ MÉS REAL DE LES SITUACIONS.JO GUANYO I TU GUANYES…I ENTRE TOTS HO VEIEM MOLT MÉS CLAR!