2. Tempus fugit, el relat interactiu Treball de Final de Carrera CAV UPF Premi Assaig Inèdit Fundació Espais d'Art Contemporani Presentat a la Bienal de Nuevos Medios Interactiva 05
3. Tempus fugit: 6 passeigs pels boscos interactius Creació narrativa artística en CD-ROM Anàlisi de contingut, estructura del relat, immersió i construcció temporal Enfocament de ficció i documental> “transgressió diegètica”
4. Tempus fugit: 5 propostes per a (aquest) mil.leni Participants Agents Joc dramàtic Duració i instant Crítiques
5. V Jornades d'Art i Multimèdia Metanarrative(s)? Coordinades amb Antoni Mercader Tres enfocaments: les regles del joc, desig vs destí, en el continuum narratiu CFP obres artístiques i papers
6. Blog personal Tempus Fugit http://www.raquelherrera.blogspot.com “ Cuando arte y tecnología encuentran a la persona equivocada” Reflexions sota l'etiqueta “narrativa digital”
7. Blog Filiaciones narrativas http://www.filiacionesnarrativas.blogspot.com Quatre línies: del vídeo, el text, l'espai i el temps als nous mitjans Metacomentari d'entrades Presentat al Espacio Fundación Telefónica de Buenos Aires
8. Taxonomia narrativa Les metanarracions són un conjunt d'expressions de disseny audiovisual codificades digitalment, que participen d'aspectes narratius, tant en la seqüencialitat (“narrativa”) com en l'aportació d'elements de ficció (“narració”). En aquesta categoria destaquen especialment totes les obres que s'estructuren en funció de la interfície informàtica i exploten elements com la fragmentació, l'accés no linial i la interactivitat. La literatura digital, el vídeo en línia o molts videojocs (que no tots) es poden considerar expressions d'aquest tipus” (pàg. 66)
9. Les afinitats electives Obres previstes per analitzar a la tesi doctoral Presentades com a “ triangle genèric” al taller Kosmòpolis-Kosmòtica (CCCB) Problema de ràpida obsolescència de les obres triades. Com abordar-ho?
10. Les preguntes de recerca 1) Existeix un conjunt qualitatiu i quantitatiu d'obres literàries i audiovisuals caracteritzades per oferir una alternativa de pes al model narratiu linial aristotèlic? 2) Podem situar la narrativa tecnològica actual como a darrera manifestació del conjunt d'obres alternatives al model narratiu linial aristotèlic? 3) Podem desenvolupar un model d'anàlisi de la narrativa que contempli simultàniament el conjunt de disciplines partíceps en la recerca (literària, audiovisual, multimèdia), que trascendeixi la consideració de “objectes comunicatius” per parlar de “obres artístiques”, i que actualitzi els enfocaments analítics de fons i forma d'una obra (què diu i com ho diu) en l'àmbit de la comunicació digital? 4) Suposa la narrativa digital una consagració de la narrativa literària i audiovisual no convencional que constintuirà la norma i no l'excepció en les expressions artístiques narratives futures?