2. OBJECTIUS Donar a con竪ixer lEdat Mitjana com a 竪poca dins de la hist嘆ria. Aprendre aspectes de la vida de les persones daquesta 竪poca . Utilitzar t竪cniques motivadores per fer laprenentatge: visita al castell, manualitats, poemes, disfresses, decoracions, llegendes, recerca dimatges de lart medieval, recerca dinformaci坦 als llibres de la biblioteca, danses medievals, ... Entendre el significat de paraules m辿s t竪cniques sobre el tema medieval en els seus diferents aspectes Valorar el llegat (castells, llegendes, festes,...) que ens ha quedat fins avui i la importncia de conservar-lo. Col揃laborar amb inter竪s en totes les activitats, tant si suposa esfor巽 destudi o treball com si s坦n de participaci坦 festiva . Cada 竪poca del curs es va treballar duna manera diferent.
3. DECORACI DE NADAL Consistia en uns pentagrames amb can巽ons populars de Nadal completats amb uns ngels que tocaven instruments musicals medievals.
4. DISFRESSES DE CARNAVAL Es van pensar disfresses diferents per cada cicle ambientades en l竪poca medieval R eis i reines a Ed. Infantil
9. SETMANA CULTURAL Una setmana completament dedicada al tema on els alumnes i els mestres fan recerca, lectura i expressi坦 sobre diversos continguts que pr竪viament es decideixen per lequip de cada cicle atenent a ledat dels nens.
11. JORNADA DE PORTES OBERTES La setmana cultura l va acabar amb la jornada de portes obertes on els familiars dels alumnes i tothom del poble va assistir a un combat de cavallers i una partida descacs vivent, i tamb辿 podia visitar el col揃legi transformat en un castell, on cada classe era una depend竪ncia decorada a tal efecte.
17. EL PETIT ESCRIPTOR En aquest concurs hi participen tots els alumnes segons el nivell dexpressi坦 escrita i cada cicle va proposar una manera expressi坦 escrita diferent Ed. Infantil Un dibuix i una frase